Lähetä meille varustetoiveesi, ilmoittaudu vakioasiakkaaksi (vapaaehtoista) tai kirjoita palautetta yhteydenottolomakkeella.
Lomakkeeseen

Meiltä löydät vain parasta virtuaalihevosellesi. Jokainen tuote on huolella, yksilöllisesti valmistettu.
Ostaminen


Emme ole yksin: virtuaalimaailmasta löytyy monia laadukkaita varusteliikkeitä, joten mikäli et löydä meiltä etsimääsi  niin suosittelemme sinulle listaamiamme linkkejä.
linkkilistalle

Tervetuloa 

Pahoittelemme sivuston joillakin osastoilla esiintyvää ääkkösongelmaa! Korjaamme sen mahdollisimman pian.

OddPixel on tammikuussa 2015 (09.01.2015) ovensa avannut täysin virtuaalinen varusteliike, joka tarjoaa harrastajille tavanomaisten perustuotteiden lisäksi kaikkea mitä muiden valikoimista harvemmin löytyy: työhevos- ja barokkivarusteet, rotukohtaiset erikoistuotteet, fantasiateemat... Vain mielikuvitus on rajana, ja kun se raja joskus tulee vastaan niin se ylitetään! ;)
Valikoimamme laajenee jatkuvasti joten jos se nyt tuntuu pieneltä niin tulepa kuukauden kuluttua uudestaan: aina kun uusia ideoita tulee vastaan, ne pistetään talteen ja toteutetaan mikäli se vain on mahdollista. Tuotteet eivät myöskään rajoitu vain ylläpitäjän luovuuteen, vaan allaolevan kaavakkeen avulla voit lähettää omia ideoitasi. Kaikkia emme toteuta heti, mutta jok' ikinen ajatus arkistoidaan niitä hetkiä varten kun oma mielikuvitus lopettaa hetkeksi laukkaamisensa.

Terveisin,
Pölhö (VRL-01436, HäRa)

pALAUTELOMAKE

Nimi
Sähköposti
Tallin nimi
Tallin osoite
Tuoteideasi tai
muu palauteIlmoitathan linkityksestä ylläolevalla lomakkeella niin linkitämme takaisin. (Ethän suoralinkitä bannereita mikäli käytät niitä)

VIIMEISIMPIä TUOTTEITAMME


    Tuotteiden ostaminen

Sinun ei tarvitse ilmoittaa minnekään ottaessasi tuotteita käyttöösi, kunhan vain linkität OddPixelin hevosen sivuille. Varusteista saa tehdä kollaaseja, mutta muuten niiden muokkaaminen ja/tai omatekemiksi väittäminen on ehdottomasti kielletty. Ethän myöskään suoralinkitä kuvia!

OddPixel on täysin virtuaalinen varusteliike, eli mitään ei tapahdu oikeasti

Tukijatalleja

Hepoluhdan Talli
Koivupuron Ratsutila
Koskipalo
Kunervikko
Lumen Hohde
Metsäharju
Peltolaukka
San Domingo
Xahra

Muita virtuaalisia varusteliikkeitä

Equestrian Pro
Kivimetsän Varuste
Mestyn Varuste
MWS Boutique